ÅF AVTAL

_

Vi har även ÅF avtal med branschens största finansbolag genom vilka vi kan erbjuda er den mest förmånliga hjälp till finansiering av bilköpet – alltid till den bästa räntan. Genom ett fast lågt pris, testade bilar och en stabil organisation kan vi erbjuda er ett tryggt, roligt och bra bilägande!

Vi erbjuder avbetalningsfinansiering samt företagsleasing genom Wasa Kredit och Nordea Finans. Vår mångåriga erfarenhet och noggranna inbytestester gör att vi kan leverera alla våra bilar med trygga garantier.

BESIKTNING

Vårat mål är att hålla alla våra bilar nybesiktigade och ordentligt kontrollerade av professionell verkstadspersonal. Ibland har vi dock väldigt hög belastning, så hör gärna av dig om du har frågor angående besiktning eller eventuella skador.

BESTÄLLNING

Vi har ett starkt samarbete med några av de större nybilsåterförsäljarna i Göteborgsområdet, vilket leder till förtur och första tjing på nästintill alla inbyten. Har vi inte någon bil i lager som passar dig, så tveka inte utan kontakta oss angående vad du är i behov av. Vi återkommer så fort vi får in något som passar just dig.

KAFFE

Vare sig du är intresserad av att köpa något eller bara sugen på kika runt lite så står alltid våra dörrar öppna för dig. Välkommen in på en kopp kaffe och kika runt i våra hallar i lugn och ro. Vi hjälper dig gladeligen om du finner något intressant.

FÖRETAGET

Företaget är beläget på August Barks Gata 23a i Sisjön / Högsbo industriområde. Vi köper, byter, säljer och förmedlar alla typer av fordon. För oss är en affär mer än ett handslag vid köpetillfället. Vi satsar på en god kundrelation, uppföljning, kontrollerade fordon och god kvalité. Vårt mål är att förse dig som kund med bästa möjliga service.

FOKUS
  • Kunden är alltid i fokus
  • Vi erbjuder bilförmedling
  • Alla våra bilar är kontrollerade
  • Vi ordnar gärna finans vid behov
  • Leverans av bil kan ordnas i samband med köp