_

Försäljningsuppdrag

I dagsläget kan det vara krävande att sälja sin bil privat. En del kunder stöter på otrevliga möten, hetsiga personer och kränkningar i samband med försäljning. Av den orsaken erbjuder vi förmedling av ditt fordon i någon av våra hallar – efter ditt önskemål. Vid första mötet sätter vi oss ner tillsammans och går igenom marknaden samt kommer överens om en summa som skall redovisas till kund efter försäljning.

När du lämnar över bilen till oss genomförs en fullständig kontroll, precis som på våra egna fordon. Efter detta lämnas ditt fordon in på en fullständig rekonditionering, varpå bilen fotas och annonseras ut på alla våra kanaler och annonseringstjänster.

Efter försäljning betalas överenskommen summa ut till ditt konto enligt tidigare skrivet kontrakt.

 

Försäkring

Med hjälp från Trygg-Hansa har vi möjlighet att bjuda alla våra kunder på en skräddarsydd och extraladdad TryggaMil försäkring. Under de första 14 dagarna efter ditt bilköp är din försäkring kostnadsfri. Utöver detta bjuder vi på 20% under det första året.

 

AutoConcept – Trygghetspaket

Vi på AN Bil erbjuder alla våra kunder att köpa till en extra trygghetsförsäkring genom AutoConcept i upp till 36 månader, gäller alla våra fordon. På kunds begäran och önskemål kan även denna garantin utökas till väldigt förmånliga priser med hjälp av våra kraftigt rabatterade ÅF priser. Tala med en säljare för mer information.

AutoConcept levererar Sveriges mest heltäckande eftermarknadsgaranti som gäller i upp till 36 månader. Vid tecknande av försäkring medföljer även en gratis nyckelförsäkring från AutoConcept, vilket ger dig en ny nyckel upp till 5.000:- kostnadsfritt vid fall av borttappad bilnyckel. Nyckelbricka att fästa på din bilnyckel skickas kostnadsfritt hem till dig via posten. Garantin omfattar plötsligt oförutsedda skador och gäller i alla EU-länder kopplade till EES samt Schweiz.

 

Finansiering & Leasing

AN Bil i Göteborg AB samarbetar med några av branschens största aktörer. Vi erbjuder finansieringsmöjligheter genom Wasa Kredit, Nordea Finans, MyMoney och Svea Ekonomi.

              VÅRT TEAM

image

Albin Hölsä Säljare